KMK Projekt

Kaj Počnemo

Človek je individuum, zato ima vsak med nami različne potrebe, predvsem pa želje. Bivalno okolje lahko naše bivanje poenostavi in nam ponudi točno tisto kar najbolj potrebujemo za svoje optimalno delovanje. Oblikovanje zasebnega interierja na podlagi želja naročnikov je naša glavna naloga. Vsak projekt je nov izziv, katerega realiziramo s sodelovanjem naročnika in zunanjih strokovnjakov.

Storitve

3D VIZUALIZACIJA

Vsak prostor pokaže svojo pravo podobo, ko ga združimo s svetlobo, obliko in materiali. Vizualizacija vam omogoča vpogled v vsak kotiček vašega doma in vam nudi možnost pravilne odločitve, še preden objekt stoji oziroma postane predmet prenove. Vizualizacija obsega zunanjost in notranjost objekta. Lahko pa se odločitete za vizualizacijo posameznega prostora.

IZVEDBA NA KLJUČ

Vašo idejo ali zamisel po spremembi bivalnega prostora narišemo in tudi vizualiziramo (3D). Pri tem upoštevamo vaše želje in pričakovanja. V naši domeni naredimo vas novi bivalni prostor tak kot ste si vedno želeli.

VZDRŽEVALNA DELA

Vsak objekt potrebuje vzdrževanje, popravilo ali pa sanacijo. S pravim pristopom in izbiro materiala se dela opravijo kvalitetno in imajo trajnost. Menjava kopalniških armatur, beljenje sten ali pa samo menjava luči lahko hitro opravimo namesto vas.

GRADBENA DELA

Prenova stanovanja ali hiše je naše področje. Vsa gradbena dela od rušenja, pozidave ter zaključna gradbena dela opravimo sami ali pa v sodelovanju z zunanjim izvajalci. V kolikor imate svoje izvajalce, se z njimi uskladimo in dogovorimo, da dela potekajo nemoteno. Pri izvedbi sta ključnega pomena organizacija in čas. Nič ni prepuščeno naključju saj imamo preverjene izvajalce.
Da bi dela bila opravljena kvalitetno so potrebne izkušnje katere imamo že vrsto let. V kolikor se pojavijo nepredvidena dela, jih rešimo s pravilnim pristopom.

PRIPRAVA NAČRTOV

V kolikor ste v fazi načrtovanja novega objekta, je dobrodošlo, da se notranji oblikovalec pridruži procesu že v času pridobivanja gradbenega dovoljenja. Tako lahko prilagodimo načrte notranji opremi in optimalno izkoristimo vsak kotiček vašega bodočega doma. Kadar gre za prenovo že obstoječih prostorov, je prvi korak ogled objekta z izmero prostorov, na podlagi katere se pripravijo načrti. Projekt obsega načrt notranje opreme, načrt inštalacij, načrt finalnih oblog in načrt dekoracije.